Tervetuloa Jokisen Valintaan

Joulua ennen lähetämme kaikki tämmöiset joulupaidat matkahuollon kuljettamina niin ehtii nopsemmin ja seurantakoodin kanssa perille. Samassa kyydissä kulkee isommankin tavaran tilaus ilman erillistä pakettilisämaksua.

Jokisen Valinta on Eläkeläisten tehtaanmyymälä ja levy-yhtiöidemme edustusputiikki. Täältä löydät kaikki saatavilla olevat Eläkeläiset-yhtyeen oheistuotteet ja äänitejulkaisut. Kaupan toiminnasta vastaa humppagraafikko Pekka Jokinen. Aika  moni asia kaupassa on myös käsityötä.

Tietosuojalauseke: Jokisen Valinta ei kerää eikä tallenna asiakastietoja. Sähköposteja säilytetään muutama kuukausi ja tuhotaan pyydettäessä nopeamminkin.

Toimituskulut 2019

 • Yli 20€ tilausten toimitus on yleensä ilmainen. Halvempien tilausten  lisämaksu on naurettavat 2€.
 • Pakkettitoimitusta vaativat tavarat edellyttävät lisämaksua joka sinut pitää lisätä tilaukseesi itse (tai jos et lisää niin  pyydän sitä kyllä:) Pakettitoimitettavien tavaroiden kohdalla on maininta lisämaksutarpeesta.
 • Pakettilisämaksut ovat  7 € Suomeen, 10 € EU-Eurooppaan ja 25€ muualle.
 • Yli 100 € tilaukset lähetetään paketeissakin ilman kuluja Suomeen, yli 130€  ilman kuluja muihinkin EU-maihin ja yli 200€ tilaukset kaikkialle maailmaan.

Tee näin:

 1. ihaile upeaa valikoimaamme
 2. lisää korkealuokkaisia tuotteitamme ostoskoriin
 3. maksa PayPalissa luotto- tai pankkikortillasi ja asettaudu postiluukun viereen odotteluhommiin tai:

Jos et tykkää PayPalista:

 1. täytä tilauslomake tai tilaa sähköpostilla (indiefilms at indiefilms.fi)
 2. odota kotvanen, saat maksuohjeet sähköpostiisi
 3. maksa nettipankissa ja odottele postia

Toimitustavat

 • Kirjekokoiset lähetykset toimitamme kotimaahan kakkospostilla ja ulkomaille priority-lentopostina, Pakettikokoiset lähetykset Matkahuollon lähipakettina ( saat sähköpostiisi toimituspaikan ja lähetyskoodin kunhan tilauksesi on pakattu ja matkalla Helsingin Matkahuoltoon).

 

Tarkempaa tietoa toimituksista, palautuksista ja Jokisen Valinnasta.