Tervetuloa Jokisen Valintaan

Jokisen Valinta on Eläkeläisten tehtaanmyymälä ja levy-yhtiöidemme edustusputiikki. Täältä löydät kaikki saatavilla olevat Eläkeläiset-yhtyeen oheistuotteet ja äänitejulkaisut. Kaupan toiminnasta vastaa humppagraafikko Pekka Jokinen. Aika  moni asia kaupassa on myös käsityötä.

Tietosuojalauseke: Jokisen Valinta ei kerää eikä tallenna asiakastietoja. Sähköposteja säilytetään muutama kuukausi ja tuhotaan pyydettäessä nopeamminkin.

Toimituskulut 2021-2022

Vuodenvaihteessa tarkistamme toimituskuluja mutta toistaiseksi peruskulut ovat tämmöiset:

 • Yli 23€ tilausten toimitus on ilmainen paitsi jos tavara vaatii pakettitoimituksen. Halvempien tilausten  lisämaksu on 3€. (tuo hassu 24€:n raja siksi että suurin osa paidoista kulkee mukavasti ilman lisämaksua)
 • Pakkettitoimitusta vaativat tavarat edellyttävät lisämaksua joka sinut pitää lisätä tilaukseesi itse (tai jos et lisää niin  pyydän sitä kyllä:) Pakettitoimitettavien tavaroiden kohdalla on maininta lisämaksutarpeesta.
 • Pakettilisämaksut ovat  6 € 7 € Suomeen, 9 € 10 € EU-Eurooppaan ja 25€ muualle.
 • Yli 80 € 100 € tilaukset lähetetään paketeissakin ilman kuluja Suomeen, yli 100 € 130€  ilman kuluja muihinkin EU-maihin* ja yli 200€ tilaukset kaikkialle maailmaan*. * jos paketissa on enemmän kuin 2 vinyylijulkaisua niin lisämaksu peritään normaaliin tapaan koska painavia ovat.

Tee näin:

 1. ihaile upeaa valikoimaamme
 2. lisää korkealuokkaisia tuotteitamme ostoskoriin
 3. maksa PayPalissa luotto- tai pankkikortillasi ja asettaudu postiluukun viereen odotteluhommiin tai:

Jos et tykkää PayPalista:

 1. täytä tilauslomake tai tilaa sähköpostilla (indiefilms at indiefilms.fi)
 2. odota kotvanen, saat maksuohjeet sähköpostiisi
 3. maksa nettipankissa ja odottele postia

Toimitustavat

 • Kirjekokoiset lähetykset toimitamme kotimaahan kakkospostilla ja ulkomaille priority-lentopostina tai DHL Global Mail -palvelun kautta, Pakettikokoiset lähetykset Matkahuollon lähipakettina ( saat sähköpostiisi toimituspaikan ja lähetyskoodin kunhan tilauksesi on pakattu ja matkalla Helsingin Matkahuoltoon). Ulkomaan paketit huolitsee DHL Global Mail.

Tarkempaa tietoa toimituksista, palautuksista ja Jokisen Valinnasta.

Tämä kauppa vaatii Javascriptiä toimiakseen kunnolla.