Toimitukset ja palautukset

Kirjoittelen tilausvastauksia yleensä omaan virka-aikaani eli arkisin klo 12-17 ja postittelen tavaraa melkein päivittäin tai ainakin viikottain. Mahdollisimman nopeasti kumminkin. Keikkamatkojen aikana postituksissa on tauko ja lomahetkosieni aikaan myös. Hidastuksista ilmoittelemme uutisikkunassa.

Palautukset

Ole kiltti ja ota palautusasioissa yhteyttä ensin sähköpostitse (indiefilms @ indiefilms.fi) tai vaikka tilauslomakkeella niin saadaan homma hoidettua mahdollisimman sujuvasti ja edullisesti. Kiitos.

Kaikella on lakisääteinen 14 päivän vaihto-ja palautusoikeus. Tietysti. Ja joskus pidempikin joten älä epäröi ottaa yhteyttä jos joku rompehankinta alkaa harmittamaan. Palautuksissa joudut maksamaan tavaran palautuspostimaksun itse ainakin paketeiden osalta mutta pienemmän romppeen vaihto onnistuu useimmiten meikäläisen piikkiin.

Toimituskulut

Laskussasi postikulu sisältyy (yleensä) tuotteen hintaan.

Isompikokoiset paketit (paksuus yli 3 cm) kulkevat kotimaahan yleensä Matkahuoltopaketteina ja Saksaan DHL:n kyydissä (DHL GlobalMail, ei seurantakoodia).

Tuotteen kohdalla on huomautus jos sinun täytyy lisätä tilaukseesi pakettitoimitus. Käytämme kiinteitä hintoja: kotimaan paketti 6,60€, paketti Saksaan 12 €. Muualle maailmaan lähetettäessä toimituskulut täytyy laskea tapauskohtaisesti joten semmoiset tilaukset kannattaa tehdä tilauslomakkeella.

Laskusi sisältää arvonlisäveron (24%) ja se minun on lisättävä myös toimituskuluihin. Halvimman Ärräpaketin (5,50€) verollinen hinta on 6,58€

Suomessa kaikki yli 3 cm paksut tai lyhyimmältä kantiltaan yli 25 cm kokoiset lähetykset ovat paketteja

Käyttämieni posti- ja pakettipalvelujen todelliset laskuun sisältyvät  hinnat ovat seuraavat:

Kaupasta

Tätä nettikauppa pitää yllä Indie Films Oy / Tomi Riionheimo, Malminkatu 22 c 55, 00100 Helsinki, Suomi. Tilausten mukana tulleita nimi-, osoite- tms. tietoja ei kerätä rekisteriin eikä luovuteta mihinkään. Tiedot pysyvät sähköpostilaatikossa kotvasen. Postituslistoja ei rakennella eikä markkinointipostia lähetellä kun ei huvita.