Volcano dust cancels flights – humppa info

If the flights from Helsinki to Berlin are cancelled tomorrow 16.4. We seek for other flights but lets hope for the best. The information about the situation is fastest at Facebook and Twitter and will also be updated here as soon as possible. At the worst case… lets not think about that.

2 comments

 1. Korso Elää 15.04.2010 klo 21:15:

  Rakkaat soittohenkilöt!
  On odotettu Hampurissa jo kolme päivää perjantaista keikkaa. Äkkiä hanurit, syntikat, kitarat ja rummut (älkää unohtako niitä keppejä joilla naputetaan) pykälään ja Lyypekin lauttaan. Tai Viron kautta autolla. Tai Ruotsin lautalle. Tai junalla Pietariin ja sieltä taksilla. Muuten me tullaan Helsinkiin eikä sitten ole kenelläkään kivaa.

  P.S. Vielä on toinen mahku Hannoverissa mutta ripotellaanko tuhkaa jo sillekin?

 2. Terza 21.04.2010 klo 21:50:

  Fiddu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  yli 3 kk sitten lennot, hotellit, liput ym. järjestetty mulle (SIIS MULLE 😉 niiko synntäriLAHJAKSI =) ja voi vaan sanoa ETTÄ MITÄ VITTUA – ei se vaan näköjään onnistu, no, odotettaan, aamulla pitäis munnnnnchhheeniiin klo 8 lähteä – mun motto on aina ollut että life is hard and than die. Perrkele, te pojat maksatte muule noi keikkaliput – nim. Tertza (= Terhi), joka vihaa lentämistä, mutta olisi silti lähtenyt…
  Mutta jos en pääse, niin heittäkääpä poijjjjjjjjjjat mulle biisi VITTU ELÄN HUMPALLA ja piste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.