Että semmosta

kiitosh

Kiitos ja kippis ja kumarrus kaikille humpan ystäville ja äänestäjille kannustuksesta euroviisupöhköilyjemme aikana. Oli hienoa ja mukavaa. Kuunkuiskaajille toivotamme mukavaa kisamatkaa ja parasta onnea Osloon. Haitari raikukoon. Hyvä Suomi ja meidän puoli!

Molemmat finaaliesitykset samassa klipissä:

Viisumittelön aikana tukea ja kannustusta tuli ulkomailta asti. Uusin hienous on puolaksi käännetty versio Hulluna humpasta -kappaleesta. Metkun teki tietysti Polish Humppa Team ja videon ohjasi Ashka. Laulut on äänitetty yhdellä mikrofonilla ja yhdellä (äänitys)otolla. Huikeaa.

Ps. Helmikuussa  julkaistaan  remasteroitu uusintapainos Humpan kuninkaan hovissa –albumista koreilla digikuorilla. Maaliskuussa keikkailemme 12.3. Vantaalla, Tulisuudelmassa ja 13.3. Puolassa (Wroclaw, Wytwornia Filmow Fabularnych). Humpa!

5 comments

 1. Humppaaja 31.01.2010 klo 00:28:

  On kyllä ihme touhuu… mikä ihme superfinaali.. joo näköjään niit on ennenki ollu mut olis siitä ollu kiva kertoo jo heti alussa… vitun ylen rahastukset.. nyt on kuluttaja-asiamiehelle töitä!!!!

 2. Pekka Jokinen 31.01.2010 klo 04:50:

  Turha tuosta YLEä on syyttää. Emme vain tajunneet tiedetystä asiasta infota tarkemmin omilla sivuillamme. Tai kukaan muukaan missään. Teleoperaattori voitti eniten ja humppa hävisi vähiten koska meidän puolen neidot menevät ja laittavat Oslossa semmoiset humpat jotta huh huh ja maalima kyykkyyn!

  Eläkeläiset jatkaa samaan malliin (tai pahempaan). Pysykää kanavalla.

 3. Jussa 31.01.2010 klo 23:59:

  Ääniä laitettiin täältä Kosovosta(kin) roppakaupalla mutta ei riittänä. Ei tullut kyllä kuittausviestiäkään, toivottavasti ei tule laskuakaan.

  Ei muuta kuin humppakone kayntiin ja Germaniaan, sinne meikäläinenkin koettaa kammeta. Viisuilu onkin enämpi homojen hommaa.

 4. Minna 12.02.2010 klo 01:44:

  Ei sitte tarvi lähtee naapuriin. Onneksi humppaa on luvassa kotimaassakin. Vantaalla ja Nosturissa humppaan minäkin.

 5. makkone 07.03.2010 klo 19:37:

  Nyt lähetää Puolaan humppaamaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.