Eläkeläisten viisukalenteri 30.1.2010

kippis

Tänään on jännää. Nyt askarrellaan viimeiset kannustusviirit ja kiinnitetään rappukäytävään lappu naapurien varoittamiseksi ja klo 20 jälkeen kytätään telkkarin kakkoskanavaa ja äänestetään niin että saldot paukkuvat.

Kapakin pomotyyppi hei!  Asiakkaita hunajan lailla sisään vetävä aihio upeaksi ovikyltiksi oli jo edellisen kalenterisivun bonus eli meni melkein jo. Nyt tulostuslaite laulamaan ja ulko-oveen uusi tapetti hop hop!

Ja muuten: Eläkeläisten eilinen Strada-esiintyminen löytyy YLE:n Areenalta.

Muista: Eläkeläisten äänestysnumero on 9.

Linkit pdf-tiedostoihin: kannustusviirit ja rappukäytävän lappu

viisuviiri

naapurivaroitus

Äänestä
Humppaviisujen kotimaan finaalin suora lähetys alkaa lauantaina 30.1. klo 20 (YLE TV2). Voit äänestää Eläkeläisiä sakkokierrokselle Osloon soittamalla äänestysnumeroon 0700-717-09 tai lähettämällä tekstiviestin 9 numeroon 17132. (puhelu maksaa 99 senttiä + pvm ja tekstari 99 senttiä). Äänestää voit vain ohjelman aikana.
Humppavision mainos

2 kommenttia

 1. hanski 31.01.2010 klo 21:31:

  Ok,hulluna humpasta tai muuten vaan.Voisitte Marcolle tehdä aivan oman puppeli humpan,kun aika nöyryyttävästi kommentoi teidän viisu viritystä. Aivan perseestähän se oli,mut kolmas ei paha.Mulla on sekarotuinen koiranpentu,norjanharmaata,pystykorvaa ja karjalankarhu koiraa.Nimeksi annettu,Raisu Humppa!Voi lainata keikalle,ulkosiisti eli paskoo ja kusee sisälle.

 2. Loser 02.02.2010 klo 00:00:

  4.4

  Participating Broadcasters shall ensure that their commentators and spokespersons respect the spirit and fairness of the competition. The commentators and
  spokespersons shall not make any gestures or speeches of a political, commercial or similar nature or use swearing or other unacceptable language, and/or make any sexist, racist or otherwise unduly discriminatory comments about the artists or songs.
  Commentators shall refrain from talking during the performance of the songs and from urging the audience to vote for, or not to vote for, any particular song.

  Marco vetäs punkisti eikä kumarrellut Euroviisujen sääntöjä:)Olitte parhautta kuitenniin, joten kiitos siitä ja keikoilla nähdään.

Comments are closed.