Poro

Eläkeläisten viisukalenteri 30.1.2010

kippis

Tänään on jännää. Nyt askarrellaan viimeiset kannustusviirit ja kiinnitetään rappukäytävään lappu naapurien varoittamiseksi ja klo 20 jälkeen kytätään telkkarin kakkoskanavaa ja äänestetään niin että saldot paukkuvat.

Kapakin pomotyyppi hei!  Asiakkaita hunajan lailla sisään vetävä aihio upeaksi ovikyltiksi oli jo edellisen kalenterisivun bonus eli meni melkein jo. Nyt tulostuslaite laulamaan ja ulko-oveen uusi tapetti hop hop!

Ja muuten: Eläkeläisten eilinen Strada-esiintyminen löytyy YLE:n Areenalta.

Muista: Eläkeläisten äänestysnumero on 9.

Linkit pdf-tiedostoihin: kannustusviirit ja rappukäytävän lappu

viisuviiri

naapurivaroitus

Äänestä
Humppaviisujen kotimaan finaalin suora lähetys alkaa lauantaina 30.1. klo 20 (YLE TV2). Voit äänestää Eläkeläisiä sakkokierrokselle Osloon soittamalla äänestysnumeroon 0700-717-09 tai lähettämällä tekstiviestin 9 numeroon 17132. (puhelu maksaa 99 senttiä + pvm ja tekstari 99 senttiä). Äänestää voit vain ohjelman aikana.
Humppavision mainos