Poro

Humppaviisut – älkäähän nyt!

voittajat
Eläkeläiset ja Kuunkuiskaajat kahvitauolla ennen viisufinaalin harjoituksia.

Nyt suu poikki nillittäjät. Pelin henki viisuissa ja säännöt superfinaaleineen olivat alusta alkaen selvät kaikille asiaan vähänkään perehtyneille. Superifinaalissa Eläkeläiset sai enemmän ääniä kuin ekalla kierroksella – kiitokset siitä. Superin äänestyksen hävisimme jotakuinkin 80 000 – 20 000. Jäikö ala-asteen matematiikan tunti väliin? Hä? (Viralliset tulokset YLE:n sivuilla).

Yhtyeemme jatkaa kohellustaan tuttuun malliin ja tuottaa humpan ystäville taatusti ja ilman takuita ihan yllin ja kyllin onnen, surkeuden ja riemun hetkiä vastaisuudessakin – ilman euroviisuja ja lööppijulkisuuttakin. Eiköhän me tuota viisufanien mielenrauhaa sorkittu jo aivan tarpeeksi.

Ja mitä Marcon puheisiin tulee niin eihän tuo sen kummempaa läppää ollut. Satunnaiset yleisön edustajat saavat keikoilla tuplasti pahempaa bändiltä – ja humppabändi yleisöltä. Ettei Marco olisi kuitenkin ollut koko hommassa eniten bändimme perustaajuudella?

Ja Kuunkuiskaajat – neidothan vannovat vanhan suomalaisen iskelmän nimeen ja ovat kiertäneet mm. Saksassa ihan reppu selässä -periaatteella myös humpan ilosanomaa levittämässä. Ja Työlki ellää -kappale on ihan selkeä humppa. Kuiskikset vaan kustomoivat sitä perusmallia hieman eri suuntaan kuin Elkarit. Eiks jeh?

Kyllä se niin on, että hyvisten puoli voitti!

crew
Eläkeläisten siivouspartio valmiina viisufinaaleissa.

PS: Ja älkää nyt uskoko noita lööppilehtiä. Elkareiden crew tohelsi itsensä virallisille jatkoille ex-tempore ja bändi meni muualle ennakkosuunnitelmien mukaan paitsi ne Love Hotelliin halukkaat joiden mukaan ottamiseen ei henkilökunnan miesvahvuus ja kalusto riittänyt. Ensi kerralla kottikärryt matkaan. Voittajien kanssa juhlistimme jatkojen etkoja hotlan alabaarissa hillityn iloisesti mutta semmoisestahan ei lööppejä revitä.

PS 2 (lisätty 3.2.2010): Ajankohtainen kakkonen seurasi finaalitunnelmia ja ohjelma on katsottavissa YLE:n Areenalla (41 min. kohdalta eteenpäin – mediamaksun vastustajat voivat jättää katsomatta ja odottaa suosiolla YouTube-rippausta)