Tulivuoren tuhka uhkaa humppakiertueen aloitusta

Lentojen peruuntuminen saattaa vaikuttaa perjantaina 16.4. alkavaan humppakiertueeseen mikäli yhyeen lento Helsingistä Berliiniin peruuntuu. Asiasta infotaan mahdollisimman nopsaan Facebookissa, Twitterissä ja tällä sivulla heti kun päivitys onnistuu.

2 kommenttia

 1. Korso Elää 15.04.2010 klo 21:15:

  Rakkaat soittohenkilöt!
  On odotettu Hampurissa jo kolme päivää perjantaista keikkaa. Äkkiä hanurit, syntikat, kitarat ja rummut (älkää unohtako niitä keppejä joilla naputetaan) pykälään ja Lyypekin lauttaan. Tai Viron kautta autolla. Tai Ruotsin lautalle. Tai junalla Pietariin ja sieltä taksilla. Muuten me tullaan Helsinkiin eikä sitten ole kenelläkään kivaa.

  P.S. Vielä on toinen mahku Hannoverissa mutta ripotellaanko tuhkaa jo sillekin?

 2. Terza 21.04.2010 klo 21:50:

  Fiddu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  yli 3 kk sitten lennot, hotellit, liput ym. järjestetty mulle (SIIS MULLE 😉 niiko synntäriLAHJAKSI =) ja voi vaan sanoa ETTÄ MITÄ VITTUA – ei se vaan näköjään onnistu, no, odotettaan, aamulla pitäis munnnnnchhheeniiin klo 8 lähteä – mun motto on aina ollut että life is hard and than die. Perrkele, te pojat maksatte muule noi keikkaliput – nim. Tertza (= Terhi), joka vihaa lentämistä, mutta olisi silti lähtenyt…
  Mutta jos en pääse, niin heittäkääpä poijjjjjjjjjjat mulle biisi VITTU ELÄN HUMPALLA ja piste.

Comments are closed.