Poro

Että semmosta

kiitosh

Kiitos ja kippis ja kumarrus kaikille humpan ystäville ja äänestäjille kannustuksesta euroviisupöhköilyjemme aikana. Oli hienoa ja mukavaa. Kuunkuiskaajille toivotamme mukavaa kisamatkaa ja parasta onnea Osloon. Haitari raikukoon. Hyvä Suomi ja meidän puoli!

Molemmat finaaliesitykset samassa klipissä:

Viisumittelön aikana tukea ja kannustusta tuli ulkomailta asti. Uusin hienous on puolaksi käännetty versio Hulluna humpasta -kappaleesta. Metkun teki tietysti Polish Humppa Team ja videon ohjasi Ashka. Laulut on äänitetty yhdellä mikrofonilla ja yhdellä (äänitys)otolla. Huikeaa.

Ps. Helmikuussa  julkaistaan  remasteroitu uusintapainos Humpan kuninkaan hovissa –albumista koreilla digikuorilla. Maaliskuussa keikkailemme 12.3. Vantaalla, Tulisuudelmassa ja 13.3. Puolassa (Wroclaw, Wytwornia Filmow Fabularnych). Humpa!