Uusi suosikkioluesi on Pilsner SpurguelIdea omasta oluesta syntyi paikallispanimolla työskentelevien tsekkifaniemme keskuudessa jo pari vuotta sitten ja alunperin Pilsner Spurguel oli tarkoitus lanseerata vuosi sitten Plzenin keikallamme. Koronapandemia kuitenkin laittoi jarrua panemiselle ja kun tältäkin keväältä kiertueemme lykkääntyi vuodella päätimme yhteistuumin tuoda oluen markkinoille ilman juhlakonserttia. Asiaa helpotti että valmistaja sai järjestettyä paitsi hanaoluttoimitukset ravintoloihin myös  toimivan etämyyntiyhteistyökumppanin. Vähittäiskauppamyyntiin pilsnerimme ei tule koska halusimme pitää kuluttajahinnan mahdollisimman humaanina (ja voitot itsellämme). 

Pilsner Spurguel on lager-tyyppinen suodattamaton mutta separoitu raikas gluteeniton pohjahiivaolut jossa on alkoholia mukavat 5,2%. Olut toimitetaan 50 cl tölkeissä. Minimitilauserä on 24 kpl.

Oluen tukku- ja vähittäismyynnin koordinoi nettikauppamme Jokisen Valinta. Pilsner Spurguelin tilaustiedot löytyvät verkkokaupan tilpehööriosastolta.  

Olutta pannaan rajoitettu erä ja juomat toimitetaan tilausjärjestyksessä  ennakkotilausten perusteella. Ensimmäinen ja ainoa oluterä toimitetaan Suomeen juhannukseksi.