Eläkeläisten videojoulukalenteri 2010 2/24

Tre
Kuvaa klikkaamalla pääset YouTubeen

Tämä on Eläkeläisten videojoulukalenterin toinen luukku. Teknisten seikkojen takia YouTubessa olevat videot pääsee näkemään vain jos tietää videoon johtavan linkin. Linkit julkaistaan täällä humppasivuilla päivittäin johonkin aikaan vuorokaudesta. Julkaistua linkkiä toki saa ja kannattaa levittää kaikkialle jos ilkeää.

Eläkeläisten omin käsin tuottama ja toteuttama suursarja Humppa-Suomi lennättää kaikki radion katselijat tällä kertaa suoraan vuoden 1995 syyskuulle ja punaisen Tampereen YO-talolle. Haitaristivirtuoosimme Lassi ”Hurja” Kinnusen esteellisyyskysymyksistä johtuen lavalle nelikkoryhmän täydennykseksi kopotteli mm. tätä Hullun jenkka -kappaletta esittämään äänimiehistä parahin, Ilmari Koivuluhta. Rumpupalikoiden varressa huseeraa Santaharjun Tapio. Pekka Jokisen filmikamera tallentaa lavatapahtumat lahjomattoman tarkasti. Tervetuloa eläytymään humpan maailmaan – tätä katsoessasi tunnet olevasi osa yleisöä.

TAMPEREELLE!

Jokisen Valinta
Jokisen Valinta ottaa jouluostostilauksia vastaan 15.12. asti. Jokisen joulumarkkinoilta löydät mahtavimmat alepaketit ja mm. juuri painosta tulleet miesten alushousut eli HumpPantsit niin kauan kuin tavaraaa riittää eli melkein ikuisesti.
Jokisen Valinnan mainokset

2 kommenttia

  1. Robotti 02.12.2010 klo 16:05:

    Link for ”special offers” is dead ;/

  2. Pekka Jokinen 02.12.2010 klo 18:42:

    Thanks!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.