Poro

Eläkeläisten videojoulukalenteri 2010 1/24

Humppa Provinssissa 1995

Eläkeläisten henkitoreinen ja melkein eloton arkisto esittävät loppuvuoden ja ei minkään  kunniaksi ainakin melkein 24 erilaista Humppa-Suomi-lähetystä. Nämä menneisyyden unohdetut ja kokonaisuudessaan ennen julkaisemattomat kuvatallenteet ovat avaimia humppamielen mustien laatikoiden mataliin ja laimeisiin syövereihin.

Teknisten seikkojen takia YouTubessa olevat videot pääsee näkemään vain jos tietää videoon johtavan linkin. Linkit julkaistaan täällä humppasivuilla aluksi päivittäin johonkin aikaan ja lopuksi ehkä jopa johonkin tiettyyn aikaan. Selkeää vai hä? Julkaistua linkkiä toki saa ja kannattaa levittää kaikkialle jos ilkeää.

Ensimmäisenä ohjelmassa on ote mielettömän rajulta ja hikiseltä humppakeikalta vuoden 1995 Provinssirockista. Martti Varis laulaa kappaleen Humppa. Rumpuja yhtyeessä päristeli tuohon aikaan Tapio Santaharju.

Puitteet olivat erityisen komeat koska festivaalilla ei tuohon aikaan ollut valmiuksia tarjota yhtyeemme vaatimuksiin sopivaa lavarakennelmaa katsoimme parhaaksi kuljettaa paikalle oman lavan jonka pystytimme melkein keskelle festivaalialuetta. Jälkikäteisterveiset ja kiitokset tekniselle henkilökunnalle. Tarkkasilmäinen katsoja osaa arvostaa myös leikkaaja-ohjaaja Leo Petäjäkorven kokoaman kuvausryhmän henkeäsalpaavan dynaamista kameratyöskentelyä.  KATSO ESITYS.

Antoisaa elokuvakärsimystä t. Eläkeläiset-yhtye.

Jokisen Valinta
Jokisen Valinta ottaa jouluostostilauksia vastaan 15.12. asti. Jokisen joulumarkkinoilta löydät mahtavimmat alepaketit alle torihintojen.
Jokisen Valinnan mainokset