Poro

Eläkeläisten videojoulukalenteri 2010 3/24

Kuva on linkki YouTube-videoon. Emme pahoittele kuvassa näkyvää kirjoitusvrihettä.

Tämä on Eläkeläisten videojoulukalenterin kolmas luukku. YouTubessa olevat videot pääsee näkemään vain jos tietää videoon johtavan linkin. Linkit julkaistaan täällä humppasivuilla päivittäin johonkin aikaan vuorokaudesta. Julkaistua linkkiä toki saa ja kannattaa levittää kaikkialle jos ilkeää.

Tämä video on vuodelta 2000. Kristian ei päässyt mukaan lyhyelle Hollannin kiertueelle joten häntä paikkaamaan houkuttelimme Liimataisen Sakarin suoraan Ylöjäveltä. Kappale Sorvarin humppa on tallennettu keikan alkupuolella jolloin yleisö nyhjötteli pelokkaana salin takaosassa. Alkuspiikissä Onni koittaa hellin sanoin houkutella väkeä lähemmäksi.

AMSTERDAMIIN!

Jokisen Valinta
Jokisen Valinta ottaa jouluostostilauksia vastaan 15.12. asti. Jokisen joulumarkkinoilta löydät jotain.
Jokisen Valinnan mainokset