Poro

Huh hah hei, taas mennään

Martti ja Sakari
Kippis. Kumpi kuvassa olevista henkilöistä lupasi ajaa aamulla?

Parin viikon humppaputkentulehdus toipumisaikoineen on ohi. Tulevan viikonlopun kolmelle Saksan keikalle on myyty ennakkoon jo 1500 lippua mutta ennen humppakulttuurimatkaamme mannermaisen sivistyksen maisemiin otamme vauhtia ja pohjia Helsingin Nosturissa keskiviikkona ja Keravan Kino-baarissa torstaina. Onko vähän mahtavaa hä? Ainakin Munchenissä oli kuten kontrollikameramme kuvasta ilmenee (YouTube-linkki).

Eikä tässä vielä kaikki. Ennen toukokuun lopussa tapahtuvaa Oslon valloitusta humpataan 28.5. Vantaan Kultakaivoksessa. Kalenteriin on lisätty myös Karmarockin (31.7.) ja Joensuun musiikkifestivaalin (7.8.) konsertointitilaisuudet.

Malmö 16.4.2010. Täydellinen keikkavalmius.