Hulluna humpasta raikaa Oslossa!

Suomi ei päässyt jatkoon Euroviisuissa mutta sinivalkoista musiikkitaituruutta ja -osaamista ei Oslosta tule finaalipäivänäkään puuttumaan koska nimittäin meikäläiset tempaisevat Gamla-klubilla lauantain päätteeksi semmoiset humpat että tättärää. Lämmittelyaktina paikan screeniltä seurataan various artists -esiintyjäryhmien euroviisutohellusta joten yleisö ei tule pääsemään helpolla siinäkään paikassa. Sinne kaikki.

humppa keyboard
Onnin urku Hampurin Markthallen keikan lopussa. Kaput.

Ja koska viisuhulinoihin ei kannata lähteä ilman harjoittelua ja kostean paikan leiriä niin perjantaina rälläämme Vantaan Kultakaivoksessa. Viimeinen tyhjennysharjoitus. Tervetuloa Vantaalle ihailemaan Onnin uutta urkuarsenaalia. Edellinen setti särkyi Saksassa. Saksalaisten vika.

Humppabingo
48 huippuhyvää humpparallia. Kesän soundtrack.

Ja Oslon keikkaahan ei ole järjestetty pelkästään Kuunkuiskaajien lohduttelemiseksi tai YLEn edustuston viihdyttämiseksi vaan kyseessä on Humppabingo-tuplakokoelman Skandinavian julkaisun juhlakeikka. Ja vähänkö sitten juhlitaankin.

Jokisen Valinta
Humppabingo CD ja kesän hienoimmat pukineet kannatta tietysti ostaa Eläkeläisten nettikaupasta. Ja laiturilukemiseksi muualta loppunut Korkeajännitys-sarjakuva Humppaa tai kuole. Vähiten jännittävä ja eniten ryypätyttävä Korkkari ikinä.
Jokisen mainokset

2 kommenttia

  1. Mikkis 29.05.2010 klo 21:10:

    JEEEEEEEEEEEE Oslossa tavataan kohta =)))) Ja näytetään turskalandialle kuinka HUMPPA soi =)

    Eläkeläiset 12 Points 😉

  2. Mikkis 31.05.2010 klo 18:34:

    Iso käsi Oli kyllä niin kuuma tunnelma että ei paremmasta väliä ja ainakin katsojakunta muisti nestetasapainon tärkeyden. toivottavasti myös te ”muistitte”. Innolla odotan koska taas pääsisi väistelemään irtonaisia nuotteja ja lentäviä koskettimia =)
    ( Baileys ja Jeger ne yhteen sopivat, yhdessä tuottavat hilpeät humalat )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.