Poro

Eläkeläisten euroviisukalenteri 28.1.2010

Tänään haluamme jälleen muistuttaa humpan riippuvuutta aiheuttavista riemuvaikutuksista. Muistuta sinä ystäviäsi.

Lataa ja tulosta sarja pieniä varoituskylttejä tai yksi isompi varoituskyltti. Ison kyltin voit kiinnittää esimerkiksi työpaikan, opiskelupaikan tai kantakahvilasi ilmoitustaululle tai vaikkapa kotioveesi. Pienemmät lappuset soveltuvat henkilökohtaisesti jaettaviksi. Muista: Asia on vakava.

Toivottomille humppapistoksen saaneille on onneksi jo olemassa tukiryhmätoimintaa ja vertaisverkostoja. Tietääksemme norjalaisen humppa-addiktin perustama Facebook-ryhmä Humppavision2010 palvelee kansainvälisesti. Humppariippuvaisten suomalaisten Facebook-tukiryhmä on tietysti nimeltään I´m with humppa.

Humppaamiseen hurahtaneiden kansainväliset paikallisosastot kokoaa yhteen sosiaalinen verkkoyhteisö Humppajugend.

Edellä mainituilta sivustoilta löydät mm. järkyttäviä yksityishenkilöiden ottamia valokuvia, videolinkkejä ja muuta kammottavaa todistusaineistoa humpan vaaroista. Varoittavana esimerkkinä voit katsoa hullun saksalaisen humppamiehen Svenin rumpukaraoke-esityksen Hulluna humpasta -kappaleesta (YouTube-linkki).

Meidän karua kohtaloamme voit seurata tämän verkkaisesti päivittyvän sivuston lisäksi virallisen lärvilauta-sivun ja Twitterin välityksellä.

Loppukevennyksenä haluamme ilmoittaa: kuvagalleriaamme on päivitetty joukko euroviisuohjelmassakin nähtyjä nuoruuskuvia sekä kuvitettua saagaa muinaisesta Maaliman vanhimmasta sirkuksesta (tekstiotteet Suuresta suomalaisesta jupottelukirjasta).

Mediavaroitus! Perjantaina 29.1. YLE TV1 klo 21.20 alkaen:
YLEn Starada-ohjelma tallensi Eläkeläiset-yhtyeen esiintymistä 21.1. Tampereella ja muistikuviemme mukaan siellä tehtiin myös haastattelunauhoituksia. YLE aikoo esittää kuvaamaansa materiaalia koko kansalle ohjelmassa joka on otsikoitu: ”Ei ikinä eläkkeelle”.  Saattaa olla melkoisen viisasta materiaalia siellä nauhoilla eli onnea vaan leikkaajalle. Jos ohjelmassa esitetään itse keikkaa ja äänen laatu on huono älkää syyttäkö YLEä. Myö sössittiin ihan omakätisesti se äänipöydän tallennushomma. Ylättävä sattuma. Ei olisi ikinä uskonut että tuommoista pääsee käymään. Meille. Hävettää.
Humppavision varoitukset