Poro

Eläkeläisten viisukalenteri 27.1.2010

Tänään viisukalenterimme tarjoaa ohjattua askartelutoimintaa perheen sokerihumalahakuiselle humppahullulle pikkuväelle: karamellirasia!

Viisuvalvonnan aikana namuaskista tuttuja kuvia on  mukava pällistellä Eläkeläisten esityksen aikana ihan telkkarista asti. Vaan kuka osaa yhdistää piirretyt pärstät viisulavalla heiluviin humppapappoihin?

Psssst: Askiin mahtuu myös Jokisen kaupan tilpehööriosastolla myytävänä oleva teräksinen taskumatti.

Lataa karkkiaskin tulostettava pdf-tiedosto.

namusekoitus

Ekstrana ja yleisön pyynnöstä: varauskyltti parhaille viisufinaalipaikoille kotona ja kahvilassa. Lataa varauskyltti A4-kokoisena pdf-tiedostona.

finaalivaraus

Humppaviisut
Humppaviisujen kotimaan finaalin suora lähetys alkaa lauantaina 30.1. klo 20 (YLE TV2). Voit äänestää Eläkeläisiä sakkokierrokselle Osloon soittamalla äänestysnumeroon 0700-717-09 tai lähettämällä tekstiviestin 9 numeroon 17132. (puhelu maksaa 99 senttiä + pvm ja tekstari 99 senttiä). Äänestää voit vain ohjelman aikana.Humppavision mainokset