Poro

Eläkeläisten viisukalenteri 20.1.2010

Eläkeläiset esiintyy euroviisujen 3. esikarsinnassa perjantaina 22.1. Suora TV-lähetys Tohlopista alkaa klo 21 (YLE TV2). Voit äänestää Eläkeläisiä jatkoon soittamalla äänestysnumeroon 0700-717-05 tai jos soittelu ei suju lähetä Eläkeläisten esiintymisnumero 5 tekstiviestinä numeroon 17132. (puhelu maksaa 99 senttiä + pvm ja tekstari 99 senttiä). Vielä ei voi äänestää – äänestysaika alkaa suoran lähetyksen alussa ja jatkuu ohjelman loppupuolelle asti.

Täällä humppan nettipäämajassa julkaistaan ilmaista viisuhupia ja/tai askarreltavaa päivittäin niin kauan kuin yhtye on kotimaan kisassa mukana. Tänään pääset askartelemaan upeita kannustusviirejä kotisi, työpaikkasi tai kantakahvilasi koristeiksi.

Lataa siis heti mustavalkoinen tai värillinen kolmioviiri tai kaksi nelöviirin aihiota värillisenä tai mustavalkoisena. (e.m. linkit johtavat tulostettaviin pdf-tiedostoihin).

Viisuviiri 1.

Viisuviiri 2.

Eikä tässä vielä kaikki. Kotisivummekin kasvaa ja kehittyy. Kauden mullistavin uutuus tähän mennessä: kuvagalleria!

Jokisen Valinta
Humpparomppeen ostospaikka numero 1. on julkistanut ensimmäiset viisuviikkojen erikoistarjouksensa. Muista myös huikea karaokeraidalla höystetty Hulluna humpasta –vinyylisingle.
Jokisen mainokset