Poro

Ihan seiskaa ja muuta parhautta

Euroviisukappaleemme Hulluna humpasta julkaistaan rajoitettuna vinyylipainoksena 20. tammikuuta. Singlen B-puolella on saman biisin karaoke-versio. Karaoken laulaminen kotioloissa on siis vihdoinkin mahdollista ilman kallista DVD-soitinta tai televisiota.

Muistattehan että kuvaputki-tv:n aikana Eläkeläiset esitteli mullistavan pystykuva-TV -formaatin joka pilasi katsojan kuvaputkitelevision värit. Nyt esiteltävä uusvanha ääniformaatti tärvelee luultavasti naapurin hermot.

Eläkeläiset esiintyy Suomen euroviisujen kolmannessa esikarsinnassa 22.1. ja jos kansa tietää niin yhtye kisaa myös Suomen finaalissa 30.1.

Eläkeläisten euroviisukalenteri starttaa näillä sivuilla 20.1. Luvassa on askarteluaktiviteettia iltapuhteeksi, kotistudion tee se itse -koristelupaketeita, uutukaista videoviihdettä ja muuta mahtavaa.

Ensimmäinen kansainvälinen Hulluna humpasta karaoke-esitys on päätynyt YouTubeen. Asialla on tietysti mahtava Polish Humppa Team. Hyvä Puola!

Viralliset videot sing along ja karaoke löytyvät nekin YouTubesta.