Humppalialaiset – humppakauden hurmokselliset päätöskarnevaalit. Huomio! Tavastian keikka alkaa jo klo 21.30

vimpat keikat
E-team Jokinen, Rantala, Liimatainen, Varis, Waris, Voutilainen, Kinnunen ja Halonen valmiina viimeiselle matkalle vuonna 2010
Vuoden 2010 vimpat livehumpat vedellään päivätanssien ja aamupuurojen merkeissä sunnuntaina 12.10. heti kukonlaulun aikaan klo 13.00 Radio Rockin risteilyaluksella. Yleisölle suositamme tuossa vaiheessa karaokebaaria tai ryhmittymistä pelastusveneiden läheisyyteen.

Alustavana perjantaina 10.9. räjäytetään vuoden viimeiset rokkiklubihumpat Helsingin Tavastialla. Keikka alkaa klo 21.30 ja tilaisuus päättyy klo 23.30 koska keskiyön aikaan varttuneemman väen humppatanssipaikka muutetaan nuorisotalodiskoksi. Hyvä niin – eivätpä ole piltit kadulla syljeskelemässä, ajelemassa mopolla ympyrää ja vaatimassa kokoontumispaikkoja.

Tanssipaikalla päivystävä Penan humppakioski eli modernimmin Mr Jokinen Pop Up Shop laittaa sekin laput luukulle pikimmiten keikan päätyttyä. Kannattaa siis olla tarkkana ja keskittää ostovoima Jokisen Valintaan ennen myöhäistä.

Tavastian keikka äänitetään ja kuvataan yhtyeen omiin arkistoihin ja/tai myöhempää käyttöä varten. Älkää siis tönikö kameramiehiä (miksaustiskin edessä, rappusten tuntumassa ja parvella) ja jos ette halua mukaan kuvaan tai ääneen niin pysytelkää siivosti seinäkukkasina ja olkaa hiljaa eli ihan tavallisesti vaan.

Seuraavan kerran maaliman paras humppa raikaa kotimaassa ehkäpä vasta kesällä 2011. Keväällä humppakeikkoja on luvassa ainakin Saksassa, Hollannissa ja Itävallassa.

5 comments

 1. T-Man 08.09.2010 klo 14:29:

  Herra Kekkosta odotellessa…

 2. Jalo Viina 09.09.2010 klo 19:36:

  Soittakaa taksi!

 3. keijo kakka 10.09.2010 klo 12:49:

  Aion munia heiluttaa sieltä parvelta notta ja karkeuksia
  huutelen kans.

 4. (pakko) 12.09.2010 klo 23:29:

  Mut juu, oli sevvertta komiaa settiä perstaina notta olisko jo live dvd:n aika, saatana! Meen isoäiti menis heti levykauppaaseen ja jättäs ostamatta tai ostas jaako-tepon tulaliven. Ni!

 5. Minna 13.09.2010 klo 15:51:

  Perjantaina oli mahtavata.

Comments are closed.