Eläkeläiset & Finskt Disco in Göteborg

Medborgare, vi har humppa konsert i Göteborg

Konsertoimme Göteborgissa lauantaina 24.2.2024 Ruotsin radion suomenkielisen toimituksen, tapahtuma-areena Monumentin ja Finskt Disco -tapahtumakonseptin järjestämässä juhlatilaisuudessa. Kosertti radioidaan ja lähetetään suorana Ruotsin Radio Finskassa ja SVT:n Play suoratoistopalvelussa. Massiivista!

Tilaisuus alkaa klo 19.00 ja loppuu klo 01.00. Meidän osuutemme alkaa klo 21. Muuna aikana kansalaisia pompottaa länsinaapurissa kovin suosittu Fiskt Disco yhteislaulukaraokeineen ja humppajumppineen. Ennenkuulumattoman huikeaa!

Edellisestä konsertistamme Ruotsissa on jo yli 15 vuotta. Kannattaa saapua kauempaakin, niin mekin teemme. Tästä tulee mahtavaa!

Tapahtumapaikka: Monument, Stålverksgatan 6, Göteborg, Sweden
Monment Facebookissa.

Ikäraja 18 vuotta

Tapahtuma on ilmainen mutta ennakkolippu vaaditaan. Hanki lippusi ajoissa.
Liput: Tickster

——

I år blir firandet av Sverigefinnarnas dag något utöver det vanliga i Göteborg.Det finländska kultbandet ELÄKELÄISET ger en efterlängtad konsert på svensk mark. Den populära retro-klubben FINSKT DISCO kommer äntligen till västkusten! Hela kalaset hålls i konsertlokalen Monument på Ringön och sänds direkt i Sveriges Radio Finska och SVT Play.

Kvällens program:
ELÄKELÄISET är bandet som blivit kända för sina covers av internationella hits i finsk humppa-takt. De turnerar flitigt i Europa, men passerar ofta Sverige utan att stanna. Denna kväll är ett unikt undantag!

FINSKT DISCO är retroklubben som drar fulla hus, och ska testa Göteborgarnas diskotaktkänsla. Denna kväll utlovas såväl ALLSÅNGSKARAOKE som HUMPPA JUMPPA med DONITSIN DISCO DIIVA. Göteborgsprofilen, musikern och sverigefinska diskjockeyn NINA NATRI avslutar kvällen med dans in på småtimmarna.

Plats: Monument, Stålverksgatan 6, Göteborg
Tid: 19.00-01.00
Åldersgräns: 18 år
Biljetter: Inträdet är gratis, men förbokad biljett krävs. Se till att skaffa din biljett i tid!
Du kan få entrébiljetter här!