Poro

Toukokukkuun videouutisia

Toukokuussa emme konsertoi mutta voit nauttia Nosturin keikkamme parhaista paloista 360-asteen kuvaelämyksenä. Tässä alkupaloja ja lisää otoksia on tulossa myöhemmin.

https://www.youtube.com/watch?v=oM8O75lm48U&feature=youtu.be

Applen mobiilit iOS-laitteet eivät tätä formaattia tue kuin ei myöskään Safari-selain. Mac-käyttäjät pääsevät säätelemään kameran suuntaa ainakin Firefox ja Safari-selaimilla.

Juha Kiviharjun kokeellinen dokumentti Humppasin kerran Moskovassa saa video-ensi-iltansa suorana lähetyksenä Juhan YouTube-kanavalla. Elokuvan muoto on kokeellinen, yhdellä otoksella leikattava dokumentti. Tässä teaseri olkaa hyvä:

Rintanappeja jaossa

HAR

Teetettiin 300 rintanappia ilmaisjakeluun ja ne mitä ei ole jo jaeltu keikoilla laitetaan humppakauppamme Jokisen Valinnan paketteihin kaikille tilaajille 1 kpl per tilaus niin kauan kuin nappeja riittää. Hyvällä asialla ei rahasteta paitsi humpalla vähän mutta harvoin.

Kesäkauden keikkoja: