Joulukukkuun kuulumisia

Joulukuussa kukumme humppasimme kahdesti: 4.12. Mikkelin Wilhelmsissä ja 5.12. Jyväskylän Lutakossa.Kiitos kaikille.

pallot112015_ad

Mahtavat arpajaiset!

porttikielto_pieni

Juhlavuoden päättymisen kunniaksi julistamme suuren käänteispääsylippukilpailun. Arvovaltainen raati päättää voittajan.

Paras tätä aihetta koskettelevan facebook-stauksen kommentaattori sekä viisaimmaksi katsotun #elakelaisetband -tägilla varustetun twittauksen laatija palkitaan ilmaisella elinikäisellä porttikiellolla yhtyeemme keikoille. Osallistumisaika päättyy 18.12. klo 12.

Jos et jaksa vastata niin nettikauppamme Jokisen Valinta arpoo kaikkien jouluksi ehtivien viimeistään 18.12. klo 12 tehtyjen tilausten kesken YHDEN koko vuoden kestävän porttikiellon kuluvalle vuodelle, KAKSI puolen vuoden porttikieltoa kuluneeksi vuodeksi sekä lohdutuspalkintoina 12 kpl yhden kuukauden porttikieltoa tälle vuodelle. Jos haluat osallistua nettikaupan arvontaan muista laittaa tilaukseesi viesti: haluan osallistua arvontaan.

Porttikiellon saaminen edellyttää porttikieltopassin esittämistä konserttipaikan ovella ja nettikaupan arvonnan osalta toimivaa aikakonetta.

Kirjoita siis vastaus nyt tai twittaa #elakelaisetband ja voit voittaa huiman palkinnon.

Nettikauppa uutisoi
Jokisen Valinta palvelee täydellä puoliteholla vuoden loppuun asti. Perjantaina 18.12. lähtevien toimitusten pitäisi postin mukaan ehtiä jouluksi perille. Tarkasta ainakin uudet tarjouspaketit Ja Jokinen roudaa rompetta myös Helsingissä 12.12. Nosturin joulukirppikselle. Kannattaa tehdä tilaus vaikka etukäteen jos haluaa jotakin tiettyä tavaraa mallata. Alkuvuodesta kauppias punoo taas uusia metkuja eikä postittele kenellekään mitään:)
Elakelaiset_calendar__1512_720

Lataile joulukuun kalenterikuvat täältä