Humpfonia!

Humf_72dpi_RGB_360px

Humppavuosi 2014 starttaa maaliskuussa mahtavalla älynväläyksellä. Luvassa odottamattomia ja hätkähdyttäviä kohtaamisia! Konsertti tarjoaa rokkiklassikoita Eläkeläisten humppaversiona, seassa ja lomassa vinoja humppaversioita klassisen musiikin tuttuakin tutummista helmistä. Kuopion kaupunginorkesteria johtaa Ensio Hienonen. Muita humppakeikkoja emme kevätkaudella kotimaassa tee.

Toimintaohjeet:

  • Hanki lippu. Kaikki paikat ovat numeroituja istumapaikkoja ja parhaat tuolit menevät ekana. Hop hop!
  • Saavu paikalle ja nautiskele erikoishumpasta. Konsertissa on väliaika.

Kuopion Musiikkikeskus
Perjantai 21.03.2014 klo 19:00
ennakko: Lippupiste & Musiikkikeskuksen lipunmyynti

Helsingin Kulttuuritalo
Lauantai 22.03.2014 klo 19:00
ennakko: Lippupalvelu

Humpfonia!n ennakkokekkerit 20.3. 

FB_mainoskuva_tilaisuus

Juhlimme Humpfonia!a jo ennakkoon ja julkistamme Humppale-oluen Kuopiossa Ravintola Maljassa t0rstaina 20.3.  klo 17.-20. Luvassa on mm. juhlapuheita, karaoke, tongintaa, bingo ja kasvomaalausta. Tervetuloa juhlimaan kanssamme. K-18 tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Humppale_label_web

Ei kannata unohtaa myöskään keväisiä keikkoja ulkomailla sillä kotimaisia klubikeikkoja ei tänä vuonna taida kovin montaa tulla.

Elakelaiset_calendar__1401_360

Tammikuun kalenterikuva on omistettu kaktushybridiemme risteyttäjälle Arnhelmille ja Joensuun Botanialle, jossa kaktuksia voi pällistellä. Botaniassa on aina kesä ja sieltä saat muistoksi kuvan mukaisen postikortin (niin kauan kuin kortteja riittää). Ladattavat ja tulostettavat kalenterikuvat myös helmi- ja maaliskuulle löydät täältä.

Jokisen Valinta huilii
Nettikauppamme lusmuilee 7.3. saakka eli kauppa toimii hidastetusti ja tavaraa postitellaan vain kerran viikossa. Sähköposteihinkin vastaillaan luultavasti viiveellä.
Penan mainos