Poro

Syyskuun humppatervehdys

Eläkeläiset kesän viimeisen keikan jälkilöylyissä jossain päin Hollantia.
Eläkeläiset kesän viimeisen keikan jälkilöylyissä jossain päin Hollantia.

Syyskuussa ei sitten julkisesti isommin humppailla mutta mutta älkää surko, uusi huikea äänilevytallenne saapuu kauppoihin vielä loppuvuoden aikana. Kevään kiertuepaikkakunnatkin varmistuvat hiljalleen joten pian voit alkaa suunnitella kevätmatkaa Euroopan mukiviikoille.

Elakelaiset_calendar__1309_360

Lataa syyskuun humppakalenterikuvasi Pekan puuhakerhon sivulta

Terveiset nettipuodista

Jokisen Valinnasta saat fantastisia tuotteitta ja ammattitaitoista asiakaspalvelua. Syyskuun aikana upean valikoimamme täydennykseksi saapuu mm. uusi hurmaava talvipipomallisto. Korjaus: eipä tullut pipoja ei. Nettipuodin tervehdys