Poro

Pöheikössä pölähtää ja Kerubissa kajahtaa

Eläkeläisten jäähyväisvuoden festivaalikausi korkataan käyntiin perjantaina 24.5. Pöheikön pölläyksessä Ylöjärvellä.

Yhtyeemme 20-vuotisen uran jäähyväiskiertueen klubiosuus taas huipentuu lauantaina 25.5.2013 Joensuun Kerubissa. Kerubi, sen vanha, keskustassa ollut alkuperäisversio oli meille kotibaari. Monet kiertueet alkoivat sieltä ja päättyivät sinne. Monesti useita päiviä ennen ja jälkeen itse varsinaisia keikkapäiviä. Kaikkia Kerubissa soitettuja keikkoja ei luultavasti löydy muistiin kirjatusta keikkahistoriastamme eli muisteistamme.

Kerubissa on luvassa ohjelmistoa uramme alkuhämärästä tähän päivään asti. Tai siis siihen keikkapäivään saakka.

Kerubin keittiöravintolassa lavalle astuu yhtyeemme Humppakäräjät -ensilevytyksen tehnyt kokoonpano: Onni Waris, Martti Varis, Petteri Terävä ja Kristian Voutilainen. Esitys alkaa noin klo. 20.30 ja tilaisuuteen on vapaa pääsy ellei koko iltaa ole myyty etukäteen loppuun.

Kerubi_humppa_05-2013

Nostalgiakoonpanon esityksen jälkeen iltalipun lunastaneet voivat siirtyä Kerubin yläsaliin nauttimaan Kerubin Henna-mummon bingosta. Bingon palkinnot ovat mahtavia.

Mahtavat ovat myös illan arpajaiset. Noin 200 ensimmäistä pääsylipun kanssa konserttisaliin saapuvaa palkitaan ilmaisella arvalla. Palkintoina jakelemme  yhtyeen arkistosta löytyneitä harvinaisia oheistuotteita ja ihmeellistä keräilyarvotavaraa vuosien varrelta sekä kaikenlaista ylimääräistä nurkkiin kertynyttä sontaa. Jokainen arpa voittaa! Mikäli varsinaiset arpajaiset jäävät aikataulusyistä pitämättä on voittoluettelo nähtävissä humppakrääsäkauppa Jokisen Valinnan myyntitiskillä ravintolan yläaulatiloissa. Muistathan lunastaa palkintosi!

Alustavan eli tiukan aikataulun mukaisesti yhtyeemme paras eli nykyinen kokoonpano aloittaa esityksensä klo 22.00.

Tervetuloa tanssaamaan.

t: Eläkeläiset-yhtye

PS: saattaapi olla että Botanian suunnalla tapahtuu jänniä klo 14-15 hujkoilla.