Poro

Joulukuun humppakalenteri ja heippa hei

Lataa humppakalenterikuvasi Pekan puuhakerhon sivulta

Tämä tuore muinaislöydös todistaa aukottomasti että Mayojen tarkoittama maailmanloppu 12.12.2012 on virhetulkinta. Mayojen vilpitön tarkoitus oli varoittaa mahdollisesta viinan loppumisesta. Muistakaa siis varautua kaamokseen sopivin eväin.

Kalenterin myötä sanomme hei hei kaikille ja kiitämme kuluneesta humppavuodesta. Ensi vuonna juhlimme 20. vuottamme humpan kuninkaina ja luvassa on jälleen kerran sitä mitä sattuu tulemaan. Ja sieltä ei kyllä myöhästytä!

Nettikaupan talvitauko

Nettikauppamme ottaa viimeiset tilaukset tältä vuodelta vastaan sunnuntaina 16.12. ja vuoden viimeiset postitukset tehdään 17.12. Postitauko kestää tammikuun 2013 puoliväliin. Vuoden viimeisenä uutuutena valikoimiin on lisätty läjä hienoja essuja.

Jokinen mainostaa