Poro

Eläkeläisten videojoulukalenteri 2010 14/24

Klikkaa kuvaa jos uskallat.

Tämä on Eläkeläisten videojoulukalenteri. YouTubessa olevat videot pääsee näkemään vain jos tietää videoon johtavan linkin. Linkit julkaistaan täällä humppasivuilla päivittäin aamusella. Julkaistua linkkiä toki saa ja kannattaa levittää kaikkialle jos ilkeää.

Tänään emme muistele menneitaä vaan kurkkamme suoraan tulevaisuuteen. Eläkeläisten suuri humppaleaks-skandaali nimittäin paljastaa kaikille katselijoille Onnin ja Kristianin tekemän demoversion ennen julkaisemattomasta kappaleesta D.A.L.L.A.P.E. Tätä ette sitten paljasta poliisille.

Jokisen Valinta
Jokisen Valinta ottaa jouluostostilauksia vastaan enää tänään ja huomenna (15.12.). Jokisen joulumarkkinoilta löydät muutamia tarjouksia.
Jokisen Valinnan mainokset