Poro

Eläkeläisten videojoulukalenteri 2010 13/24

Kuva toimii linkkinä videoon.

Tämä on Eläkeläisten videojoulukalenteri. YouTubessa olevat videot pääsee näkemään vain jos tietää videoon johtavan linkin. Linkit julkaistaan täällä humppasivuilla päivittäin aamusella. Julkaistua linkkiä toki saa ja kannattaa levittää kaikkialle jos ilkeää.

Tänään teemme aikamatkan Saksaan levy-yhtiömme kotikaupunkiin Erlangeniin. Strohalm-pubissa tuli vedeltyä usampiakin keikkoja. Majapaikkana oli huone kellaribaarin yläkerassa ja palkkana ainakin votkaa. Keväällä 1996 keikan loppupuolella Ilmari Koivuluhdalla terästetty big band venyi hämmentäviin multi-instrumentalistisiin suorituksiin.

Katso elävät kuvat.

Jokisen Valinta
Jokisen Valinta ottaa jouluostostilauksia vastaan enää muutaman päivän,  15.12. asti. Jokisen joulumarkkinoilta löydät muutamia tarjouksia.
Jokisen Valinnan mainokset