Poro

Eläkeläisten viisukalenteri 24.1.2010 / helmikuun ukkikalenteri

viisuhuumaa
Eläkeläiset ja Maria Lund

Eläkeläiset äänestettiin euroviisuissa jatkoon ja semifinaalin meno oli mitä mahtavin. Laaja kannustajajoukko ja huipputaitava esiintyjäviisikko hoitavat homman kotiin. Paitsi että katsojan kotiin homman hoiti Yle. Kiitostapa vaan hyvästä ohjelmasta heille. Nyt mölyn laskeuduttua paljastammekin teille huipputarkan koreografia- ja valaisusuunnitelmamme (linkki johtaa pdf-tiedostoon) ja jatkamme  myös viisukalenterin julkaisuja. Aluksi kuitenkin muutama videolinkki:

Katso semifinaalin huikea humppaesitys YouTubesta.
Älä unohda virallisia videoitamme: karaoke ja sing along.
Polish Humppa Teamin vihdyttävä Hulluna humpasta -tulkinta videona.
Lassi ja Kristian Huomenta Suomessa 21.1.2010.
Kristian ja Lassi Radio Rockin lähetyksessä viime vuonna.

Viisukalenterin sunnuntailuukkuna julkaisemme arkisesti ainoastaan helmikuun ukkikalenterin. Ladattavat tiedostot (myös vanhemmat) tulostettavaksi seinäkalenteriksi ja tietokoneen taustakuviksi löytyvät puuhakerhon sivulta. Alla oleva kuva on linkki tulostettavaan pdf-tiedostoon.

Elakelaiset_calendar_2009_joulukuu

Keikkojakin pukkaa

Keikkakalenteriin on lisätty tulevan viikonlopun viisufinaalikeikan lisäksi kevään kolmas varsinainen kotimainen joka soitetaan 12.3. Vantaan Tulisuudelmassa.