Hulluna humpasta kappaleen karaoke- ja myötälauluvideot

Nuket valmiina tanssikohtauksen kuvauksiin.

Euroviisujen ehdokaskappaleesta on valmistunut YouTubeen kaksi videota. Myötälaulettavan sing along -version avulla voit harjoitella ja karaokeversion kanssa pääset revittelemään melkein soolona. Karaoke-elokuvan keskivaiheilla saattaa tarkka katsoja havaita pientä toistoa, mutta muuten meno on tosi dynaaminen. Muista laittaa oma lauluesityksesi YouTubeen koko kansan nautittavaksi. Parhaat esitykset palkitaan aplodeilla ja eläköön-huudoilla.

Ja sitten sama vihollisen salakielellä elikkäs savoksi:

Elakelaesten tulovasta eoroviisukipaleesta on nyt kaks erj vilimijä. Ensmäenen on mukanalaalettava että piäsöö vähän mallaelemmaan vaekka selevistä päen ja porukalla, ja toesessa piäsöö humppoomaan ja tulukihtemmaan ihan itsekseen. Jos siinä karaokevilimin puolvälissä meenoo ruveta sterejonäkö vaevoomaan, oo huoleta, se on jo valamiiks kuvvoojan silimissä. Elä sitten unneuta naahottaa ommoo laaluas ja työntee sitä JuuTuuppiin etä suap muuttii hulluna humpata. Parraelle tietennii räpytettään, isketään silimee ja hurrataan tolokuttomasti.

Se toenen vilimi on kuvattu enimmäkseen toessakesän Ilosuaren juhlakeekalla. Se missee Lassi antaa Haloselle hapanta on kuitennii Helsingin Nosturj-keekalta vuelta 2006. Kiitos vuan kaekille kuvvoojille!

Karaoke-versio vilimattiin ihan justiisa eli 6.12 ja lopun tanssuut sittä seoroovana päevänä. Jokis-Pentin työkaverit Jessika ja Jan värkkäel nuket ja Jan jeleppas muutennii, panj nukkeen liikettä ja tehostetta vitejoon. Lamput ja kameran tälläs kohalleen varsinaenen luottomies, Tastin Timppa nimittäen. Sama vessukka aekonaan kuvas sen Sekkoelun Ytimessä-DVD:n yökkäelykohan ja olj itekkii niin sisuskalut separoetuna että ee löötynnä sillä kertoo kamerassa tarkkuutusta. Vuan nyt on eri meeninki. Humppavilimiin hööryssä kupsakaks huovutettu Takkus-Taksu anto vehkeitään laenaan, kameroeta ja valoja vuan lähinnä kuitennii. Elakelaeset kiittelöö ja kumartelloo kaikille, jota on tässäe synnissä ilennä olla osallisina.

Laasunnon anto Savon parkettiin hööryjyrä ite eli Rytkös-Olli. Vilikase pärstä osotteesta www.rytkonen.net

7 kommenttia

 1. Humpan henki 15.12.2009 klo 20:59:

  Pistäkää biisin nuotit jakoon niin saadaan ”play alone” versiokin.

 2. Kolja 20.01.2010 klo 23:34:

  Hi there,
  we’ll try to make a karaoke-version. We have a german translation of the lyrics, but one word is unknown yet: Who or what is ”kuppari”

 3. Kuppaaja 21.01.2010 klo 07:37:

  ”Kuppari” does traditional healing stuff which is related to the Chinese acupuncture. Where acupuncture just teases you with needles, kuppari pulls all the bad blood from you through the holes she makes (usually kuppari is a she) with special sucking thingies. Method is known all around the world so there has to be a word for it in English or German. There has been kupparis already in Mesopotamia 3300 BC. See images: http://images.google.com/images?&q=kuppari. Kuppari has also other functions in traditional Finnish society than healing. Some may even think that she could be a kind of a witch.

 4. Kolja 21.01.2010 klo 23:34:

  Kiitos avusta!

 5. ari 30.01.2010 klo 10:14:

  on muuten kielen kääntäjillä tekemistä tämän kappaleen kanssa! hahaa. kiitokset karaoke vireoista.

 6. Pekka Jokinen 11.02.2010 klo 21:54:

  Kolja! Great!!!

Comments are closed.