Poro

Hulluna humpasta kappaleen karaoke- ja myötälauluvideot

Nuket valmiina tanssikohtauksen kuvauksiin.

Euroviisujen ehdokaskappaleesta on valmistunut YouTubeen kaksi videota. Myötälaulettavan sing along -version avulla voit harjoitella ja karaokeversion kanssa pääset revittelemään melkein soolona. Karaoke-elokuvan keskivaiheilla saattaa tarkka katsoja havaita pientä toistoa, mutta muuten meno on tosi dynaaminen. Muista laittaa oma lauluesityksesi YouTubeen koko kansan nautittavaksi. Parhaat esitykset palkitaan aplodeilla ja eläköön-huudoilla.

Ja sitten sama vihollisen salakielellä elikkäs savoksi:

Elakelaesten tulovasta eoroviisukipaleesta on nyt kaks erj vilimijä. Ensmäenen on mukanalaalettava että piäsöö vähän mallaelemmaan vaekka selevistä päen ja porukalla, ja toesessa piäsöö humppoomaan ja tulukihtemmaan ihan itsekseen. Jos siinä karaokevilimin puolvälissä meenoo ruveta sterejonäkö vaevoomaan, oo huoleta, se on jo valamiiks kuvvoojan silimissä. Elä sitten unneuta naahottaa ommoo laaluas ja työntee sitä JuuTuuppiin etä suap muuttii hulluna humpata. Parraelle tietennii räpytettään, isketään silimee ja hurrataan tolokuttomasti.

Se toenen vilimi on kuvattu enimmäkseen toessakesän Ilosuaren juhlakeekalla. Se missee Lassi antaa Haloselle hapanta on kuitennii Helsingin Nosturj-keekalta vuelta 2006. Kiitos vuan kaekille kuvvoojille!

Karaoke-versio vilimattiin ihan justiisa eli 6.12 ja lopun tanssuut sittä seoroovana päevänä. Jokis-Pentin työkaverit Jessika ja Jan värkkäel nuket ja Jan jeleppas muutennii, panj nukkeen liikettä ja tehostetta vitejoon. Lamput ja kameran tälläs kohalleen varsinaenen luottomies, Tastin Timppa nimittäen. Sama vessukka aekonaan kuvas sen Sekkoelun Ytimessä-DVD:n yökkäelykohan ja olj itekkii niin sisuskalut separoetuna että ee löötynnä sillä kertoo kamerassa tarkkuutusta. Vuan nyt on eri meeninki. Humppavilimiin hööryssä kupsakaks huovutettu Takkus-Taksu anto vehkeitään laenaan, kameroeta ja valoja vuan lähinnä kuitennii. Elakelaeset kiittelöö ja kumartelloo kaikille, jota on tässäe synnissä ilennä olla osallisina.

Laasunnon anto Savon parkettiin hööryjyrä ite eli Rytkös-Olli. Vilikase pärstä osotteesta www.rytkonen.net

{:}