Poro

Hulluna humpasta MP3 ilmaiseksi

Joulukortti
Joulukortti

Euroviisuehdokaskappaleemme Hulluna humpasta on nyt vapaa kaikenlaiseen soittoon ja kappaleen mp3-version voi ladata ilmaiseksi levy-yhtiömme Stupidojen jukeboksista (suora linkki itse biisin). Humppabingo tuplakokoelma ilmestyy keskiviikkona 9.12. Eka painos on jo julkaisijalta loppu, mutta lisää on tulossa pikaisesti. Toivottavasti lähilevykauppiaasi älyää tilata komeakantista tuplalevyä tarpeeksi hyllyyn. Jos kaupan ovelle ei huvita mennä jonotamaan niin nettikauppamme neuvoo ja palvelee.

Lisää ilmaista humppahupia saat itsetulostettavista joulukorteista jotka löytyvät Pekan puuhakerhon sivulta. Kimallelimaa pintaan ja jopas söpöjä kortteja. Pakettikortteja ilmestyy ilmaisjakeluun joskus myöhemmin.

Jokisen Valinta
Tilaa humppalahjasi ajoissa. Nettikauppamme himmentää joululyhtynsä jo 13.12. Sen jälkeen toiminta hitailee ja postituksista enne julua ei ole takuita (Humppabingon postituksissa auttelee levy-yhtiön tonttu vielä jouluviikollakin – ehkä).
Jokisen mainokset