Best of 2CD Humppabingo out in December

The new best of compilation called Humppabingo will be out in December. The double CD will include about 50 best songs from the best humppa band in the world. It will also include some cover versions that have been released before in various tribute albums. This release means that the old Humppa-akatemia compilation will not be printed in the future.

There will naturally be a nice pre-order offer at our web shop as soon as we know the price of this superb Humppabingo package. Keep on humppa!

5 comments

 1. Sikaniska 23.09.2009 klo 05:27:

  Mahtavata! Pitikin juuri huudella, että onko vaivaistalossa luut kolisseet luurangoista lattialle ku ei oo vallan mittää kuulunu.

  Parahin Ema, näppäile jotain matkamuistoja myös päiväkirjaan. Jos viittit. Ei o pakko.

 2. Kummitus 24.09.2009 klo 18:41:

  Hyvä äijät!

  Tyhmiltä ihmisiltä rahat poies! Julkasisitte vaan uuden kokoelman aina puolivuosittain niin sais Onakin täytettä siihen rahasäiliöönsä taas. Eikä tarttis käänteistaiteilijoitten pilsneriä särpiä vaan voisi vaikka Gambiinaa kiskoa sen sijasta.

 3. Pekka Jokinen 29.09.2009 klo 02:48:

  Hujuhut,

  Ja nyt nimittäin otetaankin ihan ekana rahat pois niiltä kaikkein viisaimmilta. Jokisen Valinnan ennakkotilaajille on nimittäin luvassa yllätyskrääsää ja levyn mukaan tilattu paita alle torihintojen. Levyn tilaaja saa myös DVD:n alennettuun hintaan joten mars markkinoille. Edellinen kokoelmahan kattaa vain yhtyeen uran ensimmäisen puoliskon. Tässä paketissa on tiivistettynä koko laskusuhdanteinen ura vuodesta 1993 vuoteen 2009. BINGO!

 4. Ike 29.09.2009 klo 11:57:

  Hienoa !!

 5. humppaleka 30.09.2009 klo 12:08:

  millonka julukasette piissilistan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.