Kaikki kesähumpat julkistettu

Kesän lyhyt mutta ankara kiertueemme starttaa Helsingin Nosturissa torstaina 18.7. jolloin järjestettävä A-luokan festivaali on uusin ja mahtavin tulokas Helsingin kaupunkifestivaalien kartalla. Luvassa on kovaa musaa laidasta laitaan kun kansainvälinen rytmi-instituutio Eläkeläiset lataa ilmoille humppaa ja jenkkaa. Lisäksi artistikattausta sulostuttavat kaksimiehiset duot Tekramütisch ja Mjölk.

Perjantaina 19.7. humppakaravaani kulauttaa sanomaansa ilmoille Tampereen Tullikamarin Tammerfest-konsertissa jossa ääneen pääsevät myös internet-suosikki Kalevauva.fi sekä kouvolalainen veteraaniyhtye Viikate.

Maan kiertämisen päätämme Lauantaina Kuopion Henryś Pubin juhlakonserttiin lauantaina 20.7.

Tästä ei meininki rajune eikä humppa kovene. Tervetuloa!

Ja kesän kunniaksi action man -seinäkalenteri Pekan puuhapajasta, olkaa hyvät Kuvaa klikkamalla pääset pdf:n latailusivulle: