Poro

Keikkaa ei pukkaa

Kiitostapa vaan kaikille konserttiesityksissä ympäri Eurooppaa viihtyneille ja kotimaahan kannustamaan jääneille. Hyvin meni melkein kaikki ainakin omien puheidemme mukaan. Menopätkiä löytyy YouTubesta hakemalla ja niin herkullista on humppameno nykyään että seurueemme liikehdintää voi seurata jopa ruoka-blogista: KölnAachenFrankfurt (Pssst: blogiarkisto sisältää paljon muutakin humppaan viittaavaa – suositamme).

Elakelaiset_calendar__1405_720

Toukokuun humppakalenterikuvat löydät täältä.

Kesän aikana keikkailemme neljästi. Pari kertaa Humpfonia!, Himoksella festariveto ja Tampereella kaupunkifestari. Tampereen Valtterin Pakkahuoneen keikka on yhtyeemme ensimmäinen ja toiseksi viimeinen klubikeikka kotimaassa tänä vuonna.

Syyskuussa kierrämme jossakin. Tämä julkaistaneen kesän kuluessa kunhan paikat varmistuvat.

  • 10.9.2014 TBA
  • 11.9.2014 TBA
  • 12.9.2014 TBA
  • 13.9.2014 TBA
  • 14.9.2014 Finland, Radio Rock -risteily, OSTA LIPPU

Lokakuussa teemme vielä turneen Euroopassa ja sitten onkin keikkahumpat joksikin aikaa soiteltu eli loppusyksyn ja kevään 2015 pidämmme paussia.

Humppakauppa, paras kappa Nettikioskimme postittelee tavarata lähes päivittäin aina juhannukseen saakka.
Pena spämmää