Elokuun humppakalenteri


Kalenterikuvana on tälläkin kertaa tuore muinaislöytö. Kuva esittää sateen, pilvien ja ukkosen valtiaasta Zeus Kinnusta. Muinaisten uskomusten mukaan ukkosen aikana Kinnunen humppasi vimmatusti, roiskutti maan päälle hikeään ja viskoi salamoivia katseita taivahan kannelle. Ukkosen mahtavan jymyn tämä kunnioitettu hahmo rutisti hanuristaan. Suomalaisiessa muinaisuskossa vastaava valtias tunnettiin nimellä Ukko ylihumala.

Tiedostolinkit löydät Pekan puuhakerhon sivuilta.

Jokisen Valinta
Nettikaupastamme löydät hurmaavan fantastiset humppavaatteet, käyttötuotavarat ja lahjaesineet tyrmistyttävän edulliseen hintaan.
Jokinen mainostaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.