TIEDOTE: Tulevan kiertueen keikoilla ei tarjoilla alkoholia.

Tämä tulee yllättäen ja monelle teistä pettymyksenä mutta viime aikoina ilmenneistä lukuisista yhtyeen sisäisistä terveydellisistä, mielenterveydellisistä ja elämänkatsomuksellisista syistä olemme päättäneet kieltää alkoholitarjoilun tulevalla Humppa Attack 2012 – Der Humppainfarkt! -kiertueella. Toisena vaihtoehtona olisi ollut kiertueen peruminen kokonaan.

Lisäinformaatiota lippujen palautusmahdollisuuksista ja muista järjestelyistä päivitämme näille sivuille heti kun olemme saaneet yhteyttä esiintymispaikkojen henkilökuntaan.

Valitamme nettitoimituksessamme tapahtunutta käännösvirhettä. Alkuperäisen humppaportugaliksi kirjoitetun lehdistötiedotteen tarkka käännös kuuluu: ”Lähtölaskenta on alkanut. Kraka kaulaan, puku päälle, sepalus kiinni ja korkki auki. Kohta humpataan!”

4 kommenttia

 1. Visitor in Hannover 01.04.2012 klo 09:36:

  Happy first April 🙂

 2. Arska 01.04.2012 klo 10:15:

  Heh. Hauska aprillipila.

 3. Setä 01.04.2012 klo 11:52:

  Voi harmi! Voiko Alkoon palauttaa jo valmiiksi ostetut viinat?

 4. Johannes 01.04.2012 klo 13:18:

  Hah, suomen kiertueella olis ny menny vielä läpi 😀

Comments are closed.