Poro

Eläkeläisten videojoulukalenteri 2010 18/24

Klikkaa kuvaa niin pääset nykytanssielokuvan pariin.

Tämä on Eläkeläisten videojoulukalenteri. YouTubessa olevat videot pääsee näkemään vain jos tietää videoon johtavan linkin. Linkit julkaistaan täällä humppasivuilla päivittäin aamusella. Julkaistua linkkiä toki saa ja kannattaa levittää kaikkialle jos ilkeää.

Tässä kuvatalenteessa ollaankin taas Erlangenissa. Teatterisalissa pidetty konsertti äänitettiin ja osa nauhoituksista päätyi In Humppa We Trust CD:lle. Introna Dumpkof-kappaleelle näemme osittain Sekoilun ytimessä DVD:ltäkin tutun nykytanssiesityksen. Nyt ensimmäistä kertaa sensuroimattomana, pitkänä ja tylsempänä versiona. Katso video.

Jokisen Valinta
Jokisen Valinta on joulutauolla ja postittelee seuraavat paketit tammikuussa. Rauhaisaa vuodenaikaa.
Jokisen tiedotteet