Poro

Eläkeläisten videojoulukalenteri 2010 9/24

Kliksauta kuvaa niin pääset elämysten äärelle.

Tämä on Eläkeläisten videojoulukalenterin noin yhdeksäs luukku. YouTubessa olevat videot pääsee näkemään vain jos tietää videoon johtavan linkin. Linkit julkaistaan täällä humppasivuilla päivittäin johonkin aikaan vuorokaudesta. Julkaistua linkkiä toki saa ja kannattaa levittää kaikkialle jos ilkeää.

Pienenä kevennyksenä monen suttuisen arkistonauhan jälkeen siirrymme hetkeksi modernimpaan videotaiteeseen. Lassi Kinnusen Las Vegas -tasoinen tulkinta Humppaan itsekseni -kappaleesta on tallennettu Wiesbadenissa 2009. Tässä konsertin viimeisenä esitetyssä sälvelmässä harmonikkaa soittaa Onni Waris. Onni urut kun hajosivat mystisesti edellisen kappaleen aikana.

Katso video.

Jokisen Valinta
Jokisen Valinta ottaa jouluostostilauksia vastaan 15.12. asti. Jokisen joulumarkkinoilta löydät kaikenlaista hienoa.
Jokisen Valinnan mainokset