Poro

Humppajugend etsii uutta kotia

Humppa-addiktien kansainvälinen, mukavasti organisoimattoman Humppajugend-yhteisön huolella ylläpidetty webbisivusto vaihtaa pian kotipaikkaa koska nykypalvelun tarjoaja rupeaa rahastamaan. Ei paljoa mutta kuitenkin. Kyllä näin hienolle vapaalle touhuilulle pitää olla ilmainen koti. Myö mulkuthan ei makseta mitään mistään eikä sponsoroida ketään.

Humppajugendin idean keksi muinoin Marc ja sivusto on aina toiminut vapaaehtoisvoimin (=Marc). Toistaiseksi yhteisö siis etsii uutta virtuaalikokoontumispaikkaa ja kun semmoinen löytyy infoamme siitä kyllä.

Marc

Marc infoaa seuraavasti:

”Hello everybody, Hallo zusammen!

I’m sorry but this site will undergo some drastic changes. I’ve used a service called Ning to built this community site. But now they are changing and start to charge for their service. While there is a very basic cheap plan the only one that would make sense to use will be priced 20$ per month, and I just can’t afford that. So I will stop using this service in a few days. I’ll set up something new that will last. Sorry about that, I learned a lesson here.  But Humppa will live on. And so will Humppajugend. It might take some time to get a new site running. Please check for updates. 

Marc”