Humppabingo-tuplakokoelma joulukuussa

Eläkeläisten uran hurjimmat huippuhumpat ja muutamat erinäisillä tribuuttilevyillä julkaistut kappaleet kootaan joulukuun alussa julkaistavalle Humppabingo-tupla-CD:lle. Alunperin kokoelma piti julkaista jo lokakuussa, mutta eihän meillä ole mittään kiirettä vai onko jollakulla häh?

Tätä tulevien vanhusten sävellahjaa voi tilata jo ennakkoon Jokisen Valinnasta heti kunhan mahtipaketin hinta lähipäivinä selviää. Levy postitetaan ennakkotilaajille julkaisupäivää edeltävänä päivänä.

5 kommenttia

 1. Sikaniska 23.09.2009 klo 05:27:

  Mahtavata! Pitikin juuri huudella, että onko vaivaistalossa luut kolisseet luurangoista lattialle ku ei oo vallan mittää kuulunu.

  Parahin Ema, näppäile jotain matkamuistoja myös päiväkirjaan. Jos viittit. Ei o pakko.

 2. Kummitus 24.09.2009 klo 18:41:

  Hyvä äijät!

  Tyhmiltä ihmisiltä rahat poies! Julkasisitte vaan uuden kokoelman aina puolivuosittain niin sais Onakin täytettä siihen rahasäiliöönsä taas. Eikä tarttis käänteistaiteilijoitten pilsneriä särpiä vaan voisi vaikka Gambiinaa kiskoa sen sijasta.

 3. Pekka Jokinen 29.09.2009 klo 02:48:

  Hujuhut,

  Ja nyt nimittäin otetaankin ihan ekana rahat pois niiltä kaikkein viisaimmilta. Jokisen Valinnan ennakkotilaajille on nimittäin luvassa yllätyskrääsää ja levyn mukaan tilattu paita alle torihintojen. Levyn tilaaja saa myös DVD:n alennettuun hintaan joten mars markkinoille. Edellinen kokoelmahan kattaa vain yhtyeen uran ensimmäisen puoliskon. Tässä paketissa on tiivistettynä koko laskusuhdanteinen ura vuodesta 1993 vuoteen 2009. BINGO!

 4. Ike 29.09.2009 klo 11:57:

  Hienoa !!

 5. humppaleka 30.09.2009 klo 12:08:

  millonka julukasette piissilistan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.