Uutiset

INFO: kesäaikaa

Terve. Kesällä mennään hitaalla. Lähettelen tavaroita pari kertaa viikossa. -Pena

INFO: Postituksista ja muusta

Postittelen tavaraa 3-5 kertaa viikossa. 18.6. 2016 alkaa muutaman viikon postittelutauko. Tilauksiin vastailen arkisin kunhan joudan ja viikonloppuisin löysäilen eli en välttämättä vastaile. Hyvää kevättä! – Pena

INFO: tavaraa positellaan taas

Tavaraa postitellaan taas normaaliin tapaan 30.1. asti. Kannatta siis tilata ennen sitä jos haluaa tavarata ennen maaliskuuta.

– Pekka

INFO: Kauppa sulkeutuu sunnuntaina 16.12.

Tee tilauksesi 16.12. mennessä  jos haluat tavaraa postiin ennen joulua.

Kauppamme haistattaa kulutusjuhlan loppupaniikille  jälleen kerran pitkät ja suosittaa vuoden pimeimpien hetkien rauhoittamista ihan vaan oleiluun ja mukavuuden viettoon.

Tarpeeton ostelu on turhaa. Ja ostelutarpeesta pääsee helposti eroon kun ei vaan osta. Paitsi tarpeellista.

Kiitos vuodesta 2012.

– Pekka

INFO: loppuvuoden kuulumisia

Valinta toimii normaaliin tapaan ja ripeästi.

Uusintapainoksia ja uusi alusasumallisto päivitetään puotiin vielä marraskuun aikana. Pysykää kanavalla.

Vuoden viimeiset postitukset pakataan 16. joulukuuta.

INFO: perusmeininki

Loma on lusittu ja tavarata postitellaan taas lähes päivittäin. Tervetuloa.

INFO: löysäilyä 22.7. saakka

Jokinen hieman lomailee ja vastailee tilauksiin tavallista hitaammin. Tavaroita postitetaan noiden parin viiikon aikana vain to 12. ja ti 17.7.

INFO: Huhtikuun kiertuekatko

Valinta on kiertuekatkolla 11.4.-1.5. eli tuona aikana ei postituksia tehdä ja sähköposteihinkin vastailen silloin harvemmin. Tilauksia voi tehdä ja loppuvainen tavara toimitetaan tilausjärjestyksessä. Valoisaa kevättä t. Pena

INFO: Tarjoukset

Paita + levy -tarjous saapi olla voimassa vielä hetken kun oli tuo kiertuekin niin mahtava.

INFO: Kiertuemyynti

Jokisen Valinta pitää kioskia humppakeikoilla tuttuun tapaan. Keikkapäivien aikana nettikaupasta ei postitella mitään ja tilauksiin vastaaminenkin voi olla huonoa.

INFO: Helmikuun postitukset

Jokisen helmikuu menee talviunien merkeissä ja humppavideoita leikellessä. Perusrompetta postitellaan noin kerran viikossa mutta erikoisempien tavaroiden postitus saattaa mennä maaliskuun alkuun. Maaliskuun uutuudet päivittyvät tänne helmikuun aikana. Pysykää kanavalla.

INFO: Talvitauko

Jokinen on nyt talvitauolla ja postittaa seuraavan kerran tavaroita 11.1.2012.

Rauhaisaa vuodenvaihdetta.

Jokisen loppuvuosi

Tämän vuoden viimeiset humppahommelit postitetaan koteihinne perjantaina 16.12. minkä jälkeen nettikaupassa vallitsee postitusrauha. Tilata saa ja pitääkin. Ensi vuoden ekat postitukset tehdään tammikuun pulivälin hujakoilla.

INFO: halvennusta 1.-6.11.

1.-6.11.2011välisenä ajanjaksona äänilevyjä ja vaikka mitä saa ostaa ennätyksellisen halvalla jos haluaa mutta ei ole pakko jos ei halua. Vihi vihi: isänpäivä ja pikkujoulut.

Viimeiset postitukset ennen isänpäivää tehdään jo keskiviikkona 9.11.

Ja muista: Vain ihmisistä viisaimmat kohdentavat ostovoimansa humppatuotteisiin. Älä siis ajattele suotta vaan liity joukkoon iloiseen.

Tiedote: ei tiedotettavaa

Kauppa pyörii normaalisti ja postituksia tehdään melkein päivittäin. Muista: Älä osta mitään mutta jos ostat, osta Jokiselta. Vanha humppaviidakon sanonta.

Tiedote: Pieni postitauko

Jokisen pakkoloman vuoksi seuraavat postitukset tehdään vasta 24.10. ja siihen asti tilausvastailukin hoituu ehkä hieman hitaasti. Maltti on valttia.

Tämä kauppa vaatii Javascriptiä toimiakseen kunnolla.

Et ole internetissä, nimittäin. / You are in offline mode.